Despre Noi

SRL "Epidavr" este o societate de familie infiintata in anul 1998.

Principalul tip de activitate a fost importul-exportul unui grup industrial de bunuri pentru comerțul cu ridicata și cu amănuntul.

Pentru a obține independență față de închirierea spațiilor, în anul 2002 SRL "Epidavr" a construit un depozit cu trei nivele, cu o suprafață totală de 2.500 de metri pătrați. metri, o zonă comercială de 500 de metri pătrați. metri, spatiu de birouri de 250 de metri patrati. metri, ceea ce a permis începerea activității în domeniul comerțului. În același an, SRL "Epidavr" a început să importe o gamă largă de produse pentru copii (cărucioare pentru copii, biciclete, pietoni, leagăne, jocuri pentru copii etc.), producători de frunte ai Rusiei, Belarusului, Poloniei, Ucrainei și Chinei.

În anul 2004, compania "Epidavr", bazată pe condițiile pieței, a extins gama de produse importate datorită grupului de produse - iluminat, candelabre, sconturi, iluminat stradal, corpuri de iluminat etc.

Au fost desfășurate activități active pentru a extinde spațiul comercial, ceea ce a dus la construirea unui centru comercial cu o suprafață de 2000 de metri pătrați. metru, care a găzduit aproximativ 70 de întreprinderi.
 În 2007, gama de produse pentru copii a fost extinsă la 10.000 de articole de jucării pentru copii.

în 2008, pentru nevoile întreprinderii, a fost pusă în funcțiune o casă de tranzacționare cu o suprafață totală de 3.600 de metri pătrați. metri.

În 2014, a fost pus în funcțiune un centru comercial cu o suprafață totală de 3.500 de metri pătrați. de metri, a fost deschis și un club de fitness cu o suprafață de 1000 de metri pătrați. metri.

În 2015, am extins sortimentul de tacâmuri produse în CSI, Europa și China.Importăm: porțelan Dobruisky (Belarus), Chinalogis (China). Sticlă Gus Khrustal (Rusia), Kedaung (Indonezia). Ceramica Avangard (Ucraina), GOasia (China). Articole email: Novomoskovek (Ucraina), Metallax (Serbia).


Compania utilizează angajați cu înaltă calificare care au o inițiativă rezonabilă în rezolvarea sarcinilor cu care se confruntă, având cunoștințe bune în domeniul managementului și marketingului. Una dintre cele mai importante întreprinderi de comerț cu ridicata și cu amănuntul. Salariile demne, sistemul de formare și dezvoltare a personalului.


SRL "Epidavr" angajează peste 50 de persoane Stabilitatea de a lucra în condițiile pieței permite o rețea vastă care cooperează cu mai mult de 500 de agenți economici din Moldova care furnizează bunuri partenerilor săi din Moldova.

Partenerii noștri sunt atrași

• prețuri accesibile;

• calitatea produselor oferite;

• livrarea gratuită a mărfurilor

• Abordarea individuală a fiecărui client.

• lucrați direct cu producătorii

Prioritățile în lucrul cu clienții noștri sunt produsele de înaltă calitate și stabilitatea ofertei. Fiecare cumpărător este un partener important pentru companie.
 SRL "Epidavr" se străduiește în mod constant să își extindă partenerii în cooperare în domeniul comerțului. În prezent, suntem interesați de întreprinderi, producători de tacâmuri.
Vom fi bucuroși să vă oferim o cooperare reciproc avantajoasă și o achiziție stabilă a produselor dvs.

logo

Punct de preluare

Chișinău, str. Uzinelor, 137
nanasica.md@gmail.com
+373 767 88 830
or. Chisinau, str. Uzinelor, 137 nanasica.md@gmail.com